• slidebg1
    TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF SCHAAP
    Gespecialiseerd in verbouwen, onderhoud en renovatie

Dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in uw huis. Een dakkapel is een opbouw die op het dak word geplaatst. U kunt kiezen voor een kant-en-klare (prefab) dakkapel of een traditionele dakkapel die ter plekke wordt opgebouwd. Door het plaatsen van een dakkapel verhoogt u ook de verkoopwaarde van uw huis.

Een dakkapel is leverbaar in drie varianten:

Voor het plaatsen en leveren van dakkapellen bent u bij Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen dakkapellen in alle soorten en maten. Uiteraard bent u ook voor het renoveren van uw dakkapel bij ons timmerbedrijf aan het juiste adres. Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap kenmerkt zich door de snelle service en hoge kwaliteit voor het plaatsen van een dakkapel.

Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen? Dan maken wij graag persoonlijk een afspraak met u. Tijdens deze afspraak zullen wij alle mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een dakkapel met u doornemen. Ook geven wij u graag advies over het kiezen van de juiste dakkapel.

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij u vrijblijvend een offerte op maat aanbieden voor het plaatsen van een dakkapel. 

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een dakkapel of wilt u graag een afspraak maken? Bel of mail ons gerust!

Telefoonnummer: 0180 62 29 25
Email: info@timmerbedrijfschaap.nl

Dakkapel renoveren

Als blijkt dat een bestaande dakkapel in een goede of redelijke staat is, is het mogelijk om uw dakkapel te renoveren. Ook hiervoor bent u bij ons timmerbedrijf aan het juiste adres! Voordat er begonnen wordt met uw dakkapel renoveren, inspecteren wij deze graag. Door vooraf uw dakkapel goed na te kijken kunnen wij u een passende oplossing bieden met betrekking tot het renoveren van uw dakkapel.

Indien uw dakkapel in een dusdanige staat is dat deze niet meer te renoveren is, zullen wij dit ook met uw bespreken. In dit geval bent u wederom bij Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap aan het juiste adres, want wij kunnen voor u ook een nieuwe dakkapel leveren en plaatsen.