Maatwerk

Naast diverse klussen voor in en rondom uw woning of bedrijfspand kunt u onze timmerman ook inschakelen voor al uw maatwerk.
Onze timmerman maakt niet alleen uw kast op maat, maar ook uw schuifwand of schuifdeuren.

Graag bespreken we uw wensen persoonlijk met u door en kunnen op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op maat maken.

Hiervoor maken wij graag persoonlijk een afspraak met u. 

Kast op maat

Door te kiezen uw kast op maat te laten maken, kunt u deze volledig aanpassen aan al uw wensen en het interieur van uw woning. Daarnaast is een kast op maat natuurlijk ook een perfecte oplossing voor bedrijven die veel bergruimte nodig hebben.

Door een kast op maat te laten maken, kunt u meer kastruimte creëren door bijvoorbeeld uw kast van plafond tot vloer te laten maken. Hierdoor oogt de kast op maat een onderdeel van uw kantoor of woning te zijn.

U kunt diverse kasten - volledig naar uw wensen - op maat laten maken: 

  • Boekenkast op maat
  • Inbouwkast op maat
  • Inloopkast op maat
  • Schuifdeurkast op maat
  • Draaideurkast op maat

Schuifwand

Steeds vaker worden schuifdeuren ook gebruikt als scheidingswand. Door uw schuifdeuren als schuifwand te gebruiken kunt u zonder teveel moeite gedeeltes van uw woning opsplitsen of bepaalde onderdelen van uw huis wegwerken.

Heeft u bijvoorbeeld te weinig kamers in huis dan kunt u door middel van een schuifwand van 1 kamer makkelijk 2 kamers maken. Door de schuifwand op deze manier te gebruiken creërt u naast ruimte ook meer privacy in huis. Daarnaast kunt u de schuifdeuren ook gebruiken om bijvoorbeeld uw wasmachine of wasdroger weg te werken. 

Bent u op zoek naar een mooie scheidingswand? Dan bent u bij Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap aan het juiste adres. Graag bespreken we uw wensen persoonlijk met u door en kunnen wij vervolgens op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op maat opstellen.

 

Schuifdeuren

Naast een kast op maat kunt u ook kiezen voor schuifdeuren op maat. Door uw schuifdeuren zelf samen te stellen kunt u deze perfect aanpassen op uw interieur.

Schuifdeuren kunnen diverse functies hebben, maar de twee meest voorkomende toepassingen van schuifdeuren zijn toch wel:

  • Schuifdeuren voor een kast
  • Schuifdeuren als scheidingswand

Door uw schuifdeuren op maat te laten maken - ondanks de gekozen functie - kunt u deze volledig laten passen bij uw stijl en interieur