Verbouwen

Eén van onze belangrijkste dagelijkse werkzaamheden is het verbouwen van woningen en bedrijfspanden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het verbouwen kan een grote, stressvolle onderneming zijn. Graag willen wij u helpen om uw verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap is van mening dat wij op basis van telefonische of schriftelijk onderhoud geen passende en correcte aanbieding kunnen doen. Om deze reden maken wij graag persoonlijk met u een afspraak om u goed te adviseren en u een passende offerte aan te bieden.

Indien u ervoor kiest om samen te werken met ons timmerbedrijf, dan maken wij graag goede afspraken rondom het verbouwen zodat u precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Naast een goede planning vinden wij het ook belangrijk om tijdens het verbouwen goed te communiceren met de opdrachtgever. 

Naast goede communicatie en een strakke planning zijn wij van mening dat bij klussen en verbouwen veiligheid en gezondheid voor zowel u als onze medewerkers altijd voorop staan. Om deze reden verbouwen wij alleen op een veilige bouwplaats en werken wij altijd volgens de Arbowet.
 

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel of mail ons gerust!

Telefoonnummer: 0180 62 29 25
Email: info@timmerbedrijfschaap.nl