• slidebg1
    Timmerman
    Barendrecht en omstreken

Timmerman

De tijd dat een timmerman iemand was die alleen hout bewerkt is lang geleden. Het vak timmerman is tegenwoordig zo breed, een hedendaags woord zou klusman of klusjesman kunnen zijn. Een timmerman kunt u inschakelen voor allerlei klussen in en rondom uw woning.

Bent u op zoek naar een ervaren timmerman? Dan heeft u deze nu gevonden. Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap is opgericht in 1985 en dus al meer dan 30 jaar het adres voor al uw timmerwerken! Het team van Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap bestaat uit zeer ervaren en vakkundige medewerkers. Wij werken alleen met producten die voldoen aan onze kwaliteits- en garantienormen. 

Naast het plaatsen van een aanbouw of opbouw voor uw woning of bedrijfspand bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het plaatsen van deuren, plafonds en alle voorkomende timmerwerken. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunt u al deze werkzaamheden met een gerust hart aan ons uitbesteden.


Indien u kiest voor Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap dan kiest u voor kennis en kwaliteit. U kunt uitgaan van duidelijke communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Afspraak maken? Bel of mail snel naar: 

0180 62 29 25
info@timmerbedrijfschaap.nl

Elektra

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en het aanleggen van elektra kunt u rekenen op een professionele aanpak. U kunt bij ons terecht voor zowel de aanleg als het onderhoud van diverse elektra.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een elektricien die de storing in uw stopcontacten verhelpt, of dient uw gehele elektra netwerk vervangen te worden? Onze elektriciens helpen en adviseren u graag met al uw elektra problemen!

 

 

 

Loodgieter

Een loodgieter is een vakman die zich van beroep bezighoudt met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor deze werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het leveren en onderhouden van cv-ketels, maar ook bij verstopping helpt onze loodgieter u graag.

 

Stukadoor

Een stukadoor is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds in het interieur van een gebouw. Het stucen van muren en plafonds is echt vakwerk en dient daarom gedaan te worden door een echte professional. Met ruim 30 jaar ervaring kunt u het stucen van uw wanden plafonds met een gerust over laten aan het ervaren en vakkundig team van Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap. 

Tegelwerk

Ook voor al uw tegelwerken bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om het betegelen van vloeren of badkamers, door te kiezen voor Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap bent u zeker van een prachtig eindresultaat.

Bij het uitzoeken van uw tegelwerk kunt u kiezen uit verschillende dingen. Zo zijn tegels verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, maar ook de structuur van iedere tegel is anders. Daarnaast kunt u ook nog de kleur van de voeg uitkiezen. 

Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap helpt en adviseert u graag met het uitzoeken van al uw tegelwerk.

Schilder

Naast diverse timmerwerken bent u bij Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap ook aan het juiste adres voor al uw schilderwerken. Onze schilder helpt u graag met alle schilderwerken in en rondom uw huis! Zo kunt u bij ons terecht voor het schilderen van onder andere: 

  • Deuren
  • Kozijnen

Maar ook uw buiten schilderwerk vereist af en toe een nieuw likje verf. De levensduur van uw schilderwerk buiten is van een hoop invloeden afhankelijk. Door de invloed van de zon is schilderwerk op het zuiden en westen vaak eerder aan onderhoud toe dan het schilderwerk op het noorden en oosten. Maar ook woningen in een kustomgeving zijn vaker eerder aan nieuwe verf toe, dan woningen in het midden van het land.

Ook voor het schilderen van nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring is ons timmerbedrijf een waar begrip geworden. Door alleen te werken met de beste producten en een vakkundig team is het mogelijk om vier seizoenen lang te kunnen schilderen, zowel binnen als buiten.