Renovatie

Renovatie is herstellen en daar waar nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt conform de huidige maatstaven, normen en wooncomfort. U kunt hierbij denken aan het renoveren van een badkamer, dakkapel of het vervangen van kozijnen.

Renoveren wordt telkens populairder. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om een huis te kopen en deze te renoveren in plaats van een volledig huis te laten bouwen. Door te renoveren kunnen met name (jonge) gezinnen een woning verbouwen tot hun droomhuis, vaak gebeurt deze renovatie in stappen.

Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te renoveren? Bij ons timmerbedrijf bent u aan het juiste adres. Samen met ons vakkundige en ervaren team hebben wij al diverse renovatie projecten uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor een badkamer renovatie maar ook voor een volledige opknapbeurt van uw woning.

Wij maken graag persoonlijk een afspraak met u voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook kunnen wij naar aanleiding van deze afspraak een passende offerte op maat maken voor uw renovatie plannen.
 

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel of mail ons gerust!

Telefoonnummer: 0180 62 29 25
Email: info@timmerbedrijfschaap.nl