Binnendeuren

Binnendeuren zijn, zoals de naam al zegt, deuren voor binnen. Binnendeuren bepalen de sfeer in huis. Bij het kiezen van een binnendeur wordt er in 99% voor gekozen om de binnendeur aan te sluiten bij het huidige interieur. Bij een moderne inrichting wordt er vaak gekozen voor binnendeuren met veel rechte lijnen. Vaak zijn moderne binnendeuren ook wat strakker uitgevoerd. 

Klassieke binnendeuren zijn vaak voorzien van een authentieke profilering. Hierdoor krijgen deze binnendeuren een wat traditionelere uitstraling. Ook kunt u er bij binnendeuren voor kiezen om er glas in te laten plaatsen. 

Binnendeuren zijn verkrijgbaar in 2 varianten:

  • Opdek binnendeur
  • Stompe binnendeur

Beide varianten binnendeur zijn in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Opdek binnendeur

Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn. Daarnaast wordt een opdekdeur ook met speciale paumelle scharnieren opgehangen. Het grote voordeel van een opdek binnendeur is dat deze veel minder tocht binnenlaat en gemakkelijk te plaatsen is.

Stompe binnendeur

Een stompe binnendeur valt, in tegenstelling tot een opdekdeur, volledig in het kozijn. De stompe binnendeur is ook wel bekend als de sponningdeur of inlegdeur.

Houten deuren

Houten deuren worden steeds populairder. Deze populariteit hebben houten deuren te danken aan hun natuurlijke uitstraling en karakter. Eén van de grote voordelen van een houten deur is de isolerende werking. Daarnaast zijn houten deuren ook verkrijgbaar in diverse varianten. Zo kunt u kiezen voor een houten paneeldeur of voor een houten strakke deur. Door een houten deur een glans te geven ontstaat er een ruimtelijk gevoel.

Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn sterke en duurzame deuren voor jarenlang plezier! Bij kunststof deuren zijn veel variaties en kleuren mogelijk, hierdoor zijn kunststof deuren te gebruiken in vele verschillende interieurs en aan te passen aan vele wensen.