Dakopbouw

Een dakopbouw is een extra verdieping op een bestaande woning. Indien een dakkapel niet voldoende ruimte geeft of als een uitbouw geen mogelijkheid is, kan er gekozen worden voor een dakopbouw. Met een dakopbouw creëert u enorm veel ruimte en licht.

Een dakopbouw kan op allerlei typen daken geplaatst worden. Voor het plaatsen van een dakopbouw heeft u de keuze uit verschillende modellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakopbouw met een plat dak of voor een dakopbouw met een verlegde nok. 

Tijdens een persoonlijke afspraak nemen wij graag alle mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een dakopbouw met u door. Ook is het mogelijk om uw dakopbouw volledig op maat te laten maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Ook bent u voor het plaatsen van uw dakopbouw bij Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap aan het juiste adres. Met al meer dan 30 jaar ervaring kunt u er bij ons vanuit gaan dat uw dakopbouw op professionele en kwalitatief hoogwaardige manier geplaatst zal worden.

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een dakopbouw of wilt u graag een afspraak maken? Bel of mail ons gerust!

Telefoonnummer: 0180 62 29 25
Email: info@timmerbedrijfschaap.nl