Buitendeuren

De juiste buitendeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Een buitendoor moet aansluiten bij het huis. Naast een mooie buitendeur moet u zich ook veilig voelen met de buitendeur naar keuze. Buitendeuren worden vaak onderverdeeld in drie categorieën:

  • Voordeuren
  • Achterdeuren
  • Terrasdeuren

Al deze buitendeuren zijn verkrijgbare in vele verschillende kleuren en soorten waardoor er voor iedere woning wel een geschikte buitendeur is te vinden.

Houten buitendeur

Ook voor buitendeuren geldt dat de houten buitendeur telkens populairder worden. Dit heeft de houten buitendeur niet alleen te danken aan zijn natuurlijke uitstraling maar ook aan zijn duurzaamheid. Houten buitendeuren geven sfeer aan uw woning en gaan jarenlang mee.

Houten buitendeuren zijn daarnaast zeer populair vanwege het isolerende karakter. Een houten buitendeur biedt dankzij zijn natuurlijke oorsprong bescherming tegen weer en wind. Ook zijn houten buitendeuren bruikbaar voor diverse woonstijlen, van klassiek tot modern, alles is mogelijk met een houten buitendeur.

Kunststof buitendeur

Een kunststof buitendeur is de juiste keuze voor jarenlang plezier. Kunststof buitendeuren zijn sterke en duurzame deuren. Ook zijn kunststof buitendeuren verkrijgbaar in vele kleuren en soorten. Hierdoor zijn kunststof buitendeuren aan te passen aan iedere woonstijl.