Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is een algemene naam voor al het materiaal dat nodig is om ramen en deuren te bevestigen en vast te zetten. Met hang- en sluitwerk worden ramen en deuren goed “hangend” en “sluitend” gemaakt. Net zoals bij deuren, is het hang- en sluitwerk volledig aan uw wensen aan te passen. Hang- en sluitwerk is namelijk ook verkrijgbaar in diverse stijlen en hierdoor goed te combineren met diverse woonstijlen.

Naast de uitstraling van uw hang- en sluitwerk is veiligheid natuurlijk ook heel belangrijk. Al onze binnendeuren en buitendeuren zijn daarom voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ons hang- en sluitwerk is inbraakwerend door het gebruik van veiligheidsscharnieren, veiligheidssloten en veiligheidsdeurbeslag (conform Politie Keurmerk)

SKG Sloten

SKG goedgekeurde producten zijn een garantie voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

De Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) is een onafhankelijke certificatie instelling in de bouwnijverheid. De SKG bewaakt de kwaliteit van het productieproces en de producten. Ook is SKG beheerder van het zogenaamde sterrensysteem.

SKG sloten zijn door SKG getest en door hun keurmerk bewezen inbraakwerend. SKG sloten zijn ingedeeld in drie verschillende ster-categorieën; 1 ster, 2 sterren of 3 sterren. 

1 SKG ster: standaard beveiliging, 3 minuten inbraakwerend
2 SKG sterren: zwaar beveiligd, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
3 SKG sterren: extra zwaar beveiligd, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

SKG-sloten dienen echter wel op de juiste wijze gemonteerd te worden en ook is het bij SKG sloten van belang dat de ramen, deuren en kozijnen in een goede conditie zijn. Ons bedrijf helpt u graag met het kiezen en monteren van de juiste SKG sloten!