Gevelisolatie

Gevelisolatie is mogelijk door de binnen- of buitenzijde te isoleren. Ook is het mogelijk om een spouwmuurisolatie toe te passen, dit kan echter alleen wanneer u een spouwmuur heeft.

Gevelisolatie-platen zijn platen met een goed isolerende werking die tegen uw gevel aan worden geplaatst. Gevelisolatie zorgt ervoor dat het energieverbruik van uw woning omlaag gaat en de kans op vochtproblemen neemt af.

Uiteraard zijn er naast gevelisolatie-platen ook verschillende andere manieren om uw gevel te isoleren.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie komt vrijwel in bijna elke woning al voor en is de populairste isolatie van het moment. Spouwmuurisolatie is misschien wel de meest effectieve manier om uw huis te isoleren.
Met een spouwmuurisolatie kan de warmte in huis beter binnen worden gehouden waardoor de verwarming minder hoog hoeft te staan. Hierdoor bespaart u met een spouwmuurisolatie jaarlijks fors op uw energierekening.

Steenwol isolatie

Isoleren met steenwol is brandveilig, duurzaam, waterafstotend en vormvast. Steenwol isolatie behoort dan ook tot de hoogste kwaliteit isolatiematerialen op de markt.

Steenwol is een natuurlijk product en hierdoor een milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Doordat steenwol niet uitzet of krimpt ontstaan er geen naden of kieren wat ook weer bevordelijk is voor de isolatiewaarde.