• slidebg1
    TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF SCHAAP
    Gespecialiseerd in verbouwen, onderhoud en renovatie

Duurzaam Wonen

Duurzaam wonen wordt telkens populairder. Bij Duurzaam wonen gaat het niet alleen om water- en energiebesparing. Bij Duurzaam wonen gaat het ook om het materiaalgebruik, voorkomen en scheiden van afval en de kwaliteit van het binnenmilieu. 

Duurzaam bouwen

Door te kiezen voor Duurzaam bouwen wordt de schade voor mens en milieu zoveel mogelijk beperkt. Het komt ook steeds vaker voor dat de gemeente 'Duurzaam bouwen maatregelen' verplicht stelt. Echter hier zijn helaas geen vaste richtlijnen voor.

Bij Duurzaam bouwen wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Ook ventilatiesystemen en de juiste verlichting kunnen bijdragen aan Duurzaam wonen. Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap helpt u graag bij het onderzoeken van de mogelijkheden voor Duurzaam bouwen binnen uw situatie. 

Tijdens een persoonlijk gespreken bespreken wij graag de mogelijkheden voor het Duurzaam bouwen. Hiervoor maken wij graag een afspraak!

Telefoonnummer: 0180 62 29 25
Email: info@timmerbedrijfschaap.nl

Energielabel huis

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één opslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Het energielabel voor woningen geeft door middel van klassen aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. De klassen voor een energiezuinig huis worden aan gegeven van klasse A t/m klasse G, hierbij is klasse A  zeer zuinig en klasse G totaal niet zuinig.

Een woning met een goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanel is zuinig. Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap geeft u graag de juiste adviezen om uw woning energiezuiniger te maken!